Grotekerksplein 5, 3311 CC, Dordrecht
info@coachboost.nl

ERVARINGEN

Clubs die Coachboost hebben ervaren

MOVADO

Succesjaar voor Movado

Met winst na winst promoveert korfbalclub SC Movado dit seizoen naar de eerste klasse. Na de zaaltitel, haalden de ploeg ook het kampioenschap van de veldcompetitie binnen. Deze titels waren niet alleen een groot succes voor de Dordtse club maar ook voor de trainers van Coachboost!

Dit seizoen hebben Andre Kuipers, Mady Tims, Ronald Tuntelder en Niels Mastijn afwisselend de trainingen en coachmomenten verzorgd. Voor de ploeg was dit totaal nieuw. De spelers waren voorheen gewent aan een vaste coach en trainer. Niet gek ook dat iedereen erg benieuwd was naar hoe dit zou uitpakken.

Zo bleek dat de nieuwe werkwijze een bijzonder positief effect had op het resultaat! Het team merkten erg dat de trainers veel ervaring in het korfballen op hoger niveau. Tactisch waren zij regelmatig in staat om een wending aan de wedstrijd te geven waardoor het doelsaldo toch weer in het voordeel van Movado was. Ook gingen de Dordtse ploeg zelf anders naar het spel kijken door de verschillende inzichten van de trainers. Tijdens de wisselende coachmomenten zijn de spelers niet alleen individueel gegroeid maar ook als ploeg.

Coachboost staat in de startblokken om bij steeds meer verenigingen ondersteuning te bieden bij het trainen en coachen. Houd de facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen die Coachboost behaald!

Niels Mastijn (Trainer/Coach)

"Hele mooie uitdaging wat Coachboost kan brengen voor zowel de club als de spelers en waar ik graag aan mee wil werken.”

Chris Beuk (TC-Lid)

"Het was eerst even wennen, maar wij als TC zijn er zeker over te spreken omdat er altijd mensen voor de groep staan die de spelers echt beter willen maken.”

Chris Stenssen (Aanvoerder Movado)

"Het voordeel van verschillende trainers is het krijgen van meerdere inzichten waardoor je je als speler op meerdere vlakken kan ontwikkelen.”